Neuville, kes sai mullu Horvaatias kolmanda koha, rõhutas, et ilmastikuolud mängivad sellel etapil eriti suurt rolli, sest vihmaga muutub pidamine veelgi halvemaks.

"Horvaatia ralli on väga väljakutseid pakkuv võistlus, kuna pidamine on väga erinev ja katsete profiilid on rasked. Palju on pimedaid kurve ja künkaid. Lisaks lähevad lõigates teed päris mustaks," kirjeldas Neuville mullu MM-kalendrisse jõudnud asfaldiralli tingimusi.

"Eelmisel aastal meil vedas ilmaga, kuna oli üsna kuiv, kuid siiski päris jahe. Nii et kindlasti seisab ees suuri väljakutseid, eriti kuna meil on uued autod. Asfalt on mulle aga alati meeldinud," lisas belglane.

Hyundai tiimijuht Julien Moncet loodab, et Rootsi etapil leitud hea hoog jätkub ka Horvaatias.

"Kahekuuline paus pärast Rootsit on olnud vajalik, kuna oleme suutnud oma olukorda üle vaadata ja valmistuda hoolikalt hooaja järgmiseks etapiks. Thierry poodiumikoht Rootsis oli positiivne samm edasi ja tahame arengut näha ka Horvaatias," ütles Moncet.

Neuville on hetkel MM-sarjas teisel kohal, kaotades 46 punkti kogunud Kalle Rovanperäle (Toyota) 14 silmaga. Palju ebaõnne kogenud Ott Tänak on kahe etapi järel viie punktiga 11. kohal.

Horvaatia ralli peetakse 21.-24. aprillini.