Idakonverentsis teise asetuse saanud Celtics läks kolmandal veerandil kuni 15 punktiga juhtima, aga 39 punkti visanud Kyrie Irving vedas Netsi mängu tagasi ja viimasel minutil oli külalistel hea võimalus võita.

Eduseisul 114:113 ei suutnud Nets head viskekohta leida ja 15 sekundit enne lõppu viskas Kevin Durant raske kolmese mööda. Celticsi rünnakul toimetas Marcus Smart viimasel hetkel palli Jayson Tatumile, kes mänguvahendi lõpusireeni kõlades korvi alt sisse tõstis.

Tatum viskas Celticsi kasuks 31 punkti, Jaylen Browni arvele jäi 23 punkti. 39 punktiga üleplatsimees olnud Kyrie Irving tabas väljakult 20 viskest 12, teine Netsi täht Kevin Durant piirdus 23 punktiga (visked 24-st 9).

Teised pühapäeval peetud matšid nii suurt pinget ei pakkunud ja favoriidid võtsid oma. Läänekonverentsi esimene asetus Phoenix Suns alistas 110:99 New Orleans Pelicansi, idakonvenrentsi esimene asetus Miami Heat oli 115:91 üle Atlanta Hawksist ja tiitlikaitsja Milwaukee Bucks, kellel on idas kolmas asetus, võitis 93:86 Chicago Bullsi.