Laupäevase lühikavaga püstitas Petrõkina uue isikliku rekordi 65,90 punktiga, millega hoidis kuuendat kohta. Vabakavas teenis ta oma esitusega 107,59 punkti (isiklik rekord 128,77 p). Petrõkina alustas hoogsalt ning ilusate hüpetega, kuid vahepeal paar hüpet ebaõnnestusid ning korra Petrõkina ka kukkus. Vabakava järel tulid Petrõkinal ka pisarad silma.

"Pisarad tulid pärast vabakava silma mitte ainult seetõttu, et mul ei läinud kõige paremini – jätsin hüvasti armsaks saanud kavaga, ja see lõi emotsioonid keema. Aga muidugi tahtsin ma viimast korda seda kava teha maksimaalselt hästi, kuid see ei õnnestunud," sõnas Petrõkina vabakava järel Delfile. "Ma ei oskagi kohe öelda, kust asi käest ära läks, peab analüüsima."

"Pärast esimest viga tahtsin ehk liiga hästi jätkata. Pinged olid mul peal lühikavas, siin eriti mitte, kuigi hea sõidu korral võinuks olla medalikonkurentsis," tõdes kodupubliku ees üheksanda koha saanud Petrõkina. "Iga võistlus annab uue kogemuse, teinekord hea, teinekord halva ja neist tuleb õppida. Nüüd on pisarad valatud, puhkan kümmekond päeva ja siis algavad treeningud ning uue kava omandamine."

Eesti naiste üksiksõidu tiitlivõistluste parim tulemus on Jelena Glebova kuues koht hooajal 2006/2007 toimunud juunioride MM-il.

Maailmameistritiitel rändas ülipõneva lõppheitluse järel USA-sse. Isabeau Levito kogus kahe kavaga 206,55 punkti. Lõuna-Korea iluuisutaja Jia Shin kaotas talle kõigest 0,54 punktiga. Pronksi võitis ameeriklanna Lindsay Thorngren 199,42 punktiga.

Esikuuikusse mahtusidki ainult Lõuna-Korea ja USA sportlased. Korealannad Ahsun Yun (195,87) ja Seoyeong Wi (186,72) said vastavalt neljanda ja viienda koha. Kuuendaks tuli ameeriklanna Clare Seo 182,81 silmaga.