Kogu teine poolaeg möödus punkt-punkti heitluses. Real pääses 56:56 viigiseisult 60:56 ette. Žalgiris pääses tabava kaugviske abil ühe punkti kaugusele. Žalgirise Joshua Bonga tegi seejärel aga ebasportliku vea Reali palluri Jan Vide vastu. Vide tabas kahest vabaviskest ühe ja Real sai võimaluse rünnakul veel eduseisu kasvatada.

Eli Ndiaye vastu tehti viga, aga Reali mängija eksis mõlemal vabaviskel. Žalgirise poolel jõudis järelejäänud üheksa sekundi jooksul kaugviskele Motiejus Krivas, kelle vastu tehti viskel viga. Leedulane tabas aga kolmest vabaviskest aga vaid ühe, mis kindlustaski Realile võidu.

Henri Veesaar mängis Reali eest 21 minutt, mille jooksul sai ta kirja kolm punkti, kaks lauapalli, ühe resultatiivse söödu ja ühe blokeeritud viske. Lisaks tegi ta ühe pallikaotuse.

Reali resultatiivseim oli Ndiaye 14 punktiga. Žalgirise poolelt viskas Paulius Murauskas 22 punkti.
Ljubljanas toimuval etapil on Madridi Real läbinud alagrupi puhaste paberitega ning kindlustas Berliini Alba, Brno ja Bassano Orange'i ees esimese koha.

Real kindlustas koha Belgradis mai lõpus toimuvale noorte Euroliiga finaalturniirile. Finaalturniiril ootavad ees Villeurbanne ASVEL-i, Rooma Stellazzurra ja Pariisi PFYM INSEP-i U18 võistkonnad.

Otseülekanne: