Petrõkina varasemaks tippmargiks oli 64,92 punkti. Petrõkina jaoks on tegemist hooaja kolmanda tiitlivõistlusega. Jaanuaris Tallinnas toimunud täiskasvanute EM-il sai ta kaheksanda ja märtsis täiskasvanute MM-il 16. koha.

Tallinnas toimuval juunioride MM-il on Petrõkina lühikava järel 6. kohal ehk vabakavas saab ta jääle tulla viimases grupis.

„Sammude seeria tegin trennis hästi. Nüüd andsid närvid endast tunda. Võistluse eel olin närvis. Hüpped tegin hästi, sellega olen rahul. Piruett oli kolmandal tasemel ja sammud ei tulnud hästi välja. On veel parandamise ruumi. Tahaks täiesti puhtalt, kuid rekord siiski tuli,” sõnas Petrõkina oma esituse järel ETV otseülekandes.

Lühikava järel on liidriks USA sportlane Isabeau Levito, kes kogus 72,50 punkti. Teine on Lõuna-Korea sportlane Shin Ji-a 69,38 punktiga. Kolmandat positsiooni hoiab Lõuna-Korea esindaja Yun Ah-sun 66,28 silmaga.

Naiste vabakava toimub pühapäeval. Petrõkinal on tugevamaks pooleks just vabakava ehk õnnestumise korral võib ta sekkuda ka medaliheitlusesse.

„Unistus medalist püsib. Loodan, et vabakava tuleb homme hästi välja,” lisas Petrõkina.

Naiste lühikava tulemused:

1. Isabeau Levito (USA) 72,50 punkti
2. Shin Ji-a (Lõuna-Korea) 69,38
3. Yun Ah-sun (Lõuna-Korea) 66,28
4. Lindsey Thorngren (USA) 66,14
5. Wi Seo-yeong (Lõuna-Korea) 66,09
6. Niina Petrõkina (Eesti) 65,90