Flora jõudis Pärnu Rehepani kunstmuruväljaku 291 pealtvaataja ees sihile alles 34. minutil Sergei Zenjovi penaltist. Karistusalas oli palli käega mänginud Pärnu kapten Magnus Villota.

Flora eduseisu suurendas 65. minutil Rauno Alliku, kellele see oli karjääri 100. Premium liiga värav.

"Võitluslik mäng. Saime väga olulised kolm punkti. Ise lõin kaks korda latti ja kaks korda posti. Treener ütles mulle kunagi, et kui selliseid ära ei löö, pole teenitud võit," rääkis Zenjov Soccernet.ee otseülekandes.

"Aga võit on võit. Kui tahame meistriks tulla, peamegi igale mängule täiega tulema ja võitma. Alati leiab siiski mingeid detaile, mida parandada."

Villota tõdes, et parema õnne korral oleks võinud täna Floralt punkte röövida: "Olen meeskonna üle uhke. Andsime oma parima. Hea õnne korral oleks võinud penalti ka meile tulla, aga seekord läks nii. Tahtsime end Eesti parima tiimi vastu tõestada ja arvan, et häbisse me ei jäänud."

Villota sõnul uskus Pärnu veel ka poolajapausil, et kõik on võimalik. "1:0 on, nagu öeldakse, libe seis. Timmisime paari asja. Treener näitas meile tahvli peal, kuidas paremini seista ja sisendas meile, et küll need võimalused tulevad. Tulid ka. [Kevin] Kauberil oli üks hea löök. Parema õnne korral oleks võinud midagi kätte saada. Lõpuks olime juba väsinud. Päris raske tööpäev oli. Ega ei peagi lihtne olema," lisas ta.

Täna peetakse Premium liigas veel kaks kohtumist. Kell 17 kohtuvad Sportland Arenal Tallinna Legion ja Tallinna Kalev ning kell 19.30 Kalev-Fama staadionil Narva Trans ja Paide Linnameeskond.