Võistluse jooksul eraldus peagrupist kümme meest, keda asusid 40 km enne finišit jälitama Team Ampler-Tartu2024 ratturid, abi saadi Tšehhi meeskonnalt Elkov, kelle rattur tõusis etapi lõpuks ka uueks liidriks. Kolmele 5,5 km pikkustele lõpuringidele jõudes oli vahe jooksikutega kahanenud minimaalseks.

"Lõpuring sisaldas ühte päris rasket tõusu, esimene pool tõusust oli järsk asfaltkattega, siis tuli natuke siledamat peale, pärast mida keeras rada 600m pikkusele kruusatõusule. Saime jooksikud kätte täpselt esimese linnaringi asfaltosa peal ja see tekitas korraliku kaose, mida kasutasid hästi ära kolm meest, kes said minema. Tempo oli tugev ja linnaringid kulgesid raskelt, õnneks suutsin ise tõusudel top kümme positsioonil olla ja 500m enne lõppu saime kaks jooksikut kolmest kätte ning pundifinišis õnnestus esimene olla ehk etapilt siis teine koht," kommenteeris Tartust pärit Mihkels peale finišit.

Etapi võitis 24-aastane taanlane Aaskov Pallesen Jeppe (Team QoloQuick), edestades 19 sekundiga viieteist mehelist gruppi, mille ees finišeeris Mihkels. Eestlane tõusis kokkuvõttes kolmandaks ja ta juhib nüüd ka parima kuni 23-aastase ratturi arvestust.

Kokkuvõttes on liider tšehh Kukrle Michael (Elkov-Kasper), kes juhib tänase etapivõitja Aaskov Palleseni ees 3 sekundiga. Mihkels kaotab liidrile 28 sekundit.

Tuuril on sõita veel kaks etappi. Laupäeval on kavas 205 km pikkune etapp La Motte-Beuvronis ja pühapäeval Blois linnas toimuv 97,5 km pikkune tänavasõit.