„Olin karantiinis ja seejärel pidi toimuma suur kohtumine Putiniga. Enne temaga kohtumist pidime kaks nädalat karantiinis olema,” rääkis Wild.

„23. veebruaril tuli aga teade, et karantiin on läbi ning võime koju minna. Kõik tühistati. Seejärel tekkis mul kohe tunne, et midagi halba hakkab juhtuma. Ja juhtuski. Järgmisel päeval hakkaski kõik pihta,” lisas Wild.

Wildile korraldati seejärel kohtumine Venemaa spordiministri Oleg Matõtšini ja endise hokilegendi ja praeguse duuma liikme Vjatšeslav Fetissoviga. Fetissov olevat Wildile öelnud, et nüüd on lapsepõlv läbi ja edasi tuleb meheks saada ning olla teistele eeskujuks.

Wildil on kõigest aga oma vaatenurk. Venemaad esindava ameeriklase sõnul on Venemaa meedia täielik naljanumber ning riigi juhtkond kardab meeleheitlikult igasugust opositsiooni.

Wild võitis Pekingi olümpiamängudel paralleelsuurslaalomis pronksmedali. Venelaste suureks sangariks kerkis ta aga 2014. aasta Sotši talimängudel, kus ta võitis kaks kuldmedalit. Wild oli toona võidukas paralleelslaalomis ja paralleelsuurslaalomis.

Jaga
Kommentaarid