19-aastane Selevko kogus lühikavaga 81,26 punkti, millega hoiab lühikava järel kolmandat kohta. Ühtlasi võitis sportlane lühikava eest nn väikese pronksmedali.

Irina Kononova käe all treeniv Selevko sai hiljutistel täiskasvanute maailmameistrivõistlustel 15. koha. Tema ISU (Rahvusvaheline uisuliit) rekord lühikava eest on eelmise aasta lõpus Austrias Challengeri võistlusel teenitud 82,61 punkti.

Selevko isiklik rekord on veebruari lõpus Hollandis Tilburgis toimunud mainekal võistlusel kogutud 241,52 punkti. Toona sai ta lühikava eest 79,86 silma.

"Olen muidugi tulemusega väga rahul. Arvestades, et tegin kava lõpus vigu, oli see väga ootamatu," tunnistas Selevko pressikonverentsil. "Aga olen äärmiselt õnnelik, et mul see õnnestus. Kui viimati juunioride MM Tallinnas toimus, oli mu vend (Aleksandr) neljas. Oleme mõlemad rahul, et mina olin nüüd kolmas."

„Ma ei usu, et mul vabakavas mingid pinged peal on, pigem on lühikava pingelisem, sest seal ei tohi eksida,“ lisas Selevko.

Samuti viimasesse ehk kuuma gruppi loositud Levandi (16) pääses jääle kell 17.25. Levandi kogus lühikavaga 65,31 punkti. Sellega teenis ta 14. koha. Levandi ISU lühikava rekord pärineb samuti Austria Challengerilt, kus ta teenis 75,10 punkti. Levandi kogusumma isiklik rekord on mullu oktoobris Soomes kogutud 222,61 punkti.

Anna Levandi õpilane võitis mõned nädalad tagasi Euroopa noorte olümpiafestivalil kuldmedali, jaanuaris sai ta kodustel Euroopa meistrivõistlustel 14. koha.

Lühikava järel on kindel liider USA-d esindav Ilia Malinin 88,99 punktiga. Kanadat esindav Wesley Chiu on teine, ta edestab Selevkot vaid 0,33 punktiga. Vabakava on kavas laupäeval. Vabakavale pääsesid 24 parimat.