Mida arvata Mark Eduri intervjuust alguse saanud Nõmme Kalju järjekordsest skandaalist ja selle reaktsioonidest? Samuti vaadatakse otsa Kalju senisele hooajale, mis on sportlikus mõttes olnud väga kena ja sai jätku kolmapäevase 1:1 viigiga FCI Levadia vastu.

Premier League’is sai pühapäeval näha tõeliselt kihvti kohtumist, kui Manchester City ja Liverpool omavahel hingematva etenduse pakkusid. Kas viigimäng andis meile selgust selles osas, keda tänavuseks Inglismaa meistriks ennustada?

Juttu tuleb mõistagi ka Meistrite liiga veerandfinaalide korduslahingutest. Miks põrus Müncheni Bayern ning kuidas hinnata Atletico Madridi strateegiat Manchester City vastu? Kuidas oskas Madridi Real Chelsea vastu kaheväravalise eduseisu koduväljakul maha mängida?

Saate lõpus heidetakse pilk ka Euroopa liiga ja Konverentsiliiga otsustavatele kohtumistele, kus teiste seas paistis silma FC Barcelona fännide suur möödalask, mis aitas omapärasel kombel kaasa klubi konkurentsist kukutamisele.

Saatejuhid on Raul Ojassaar ja Joel Indermitte.

Saatejuhtidega saab ühendust aadressil futboliitpodcast [at] gmail.com!

OlyBeti kuulajamäng puudutab seekord laupäevast Manchester City ja Liverpooli kohtumist ning seda saab kuulata alates 31:00! Postita oma pakkumine OlyBet Estonia Facebooki lehel "Futboliidi" viimase postituse alla ning kõigile õigesti vastanutele annab OlyBet omalt poolt 20 eurot tasuta panustamisraha. Kuulajamängu lisatingimusena tuleb osalemiseks samale kohtumisele teha OlyBetis vähemalt 5 euro suurune panus.

„Futboliidi“ Meistrite liiga power rankings:

1. Liverpool ↑1
2. Manchester City ↓1
3. Madridi Real ↑2
4. Villarreal ↑3

1x
00:00