Esimesel poolaeg algas äärmiselt hoogsalt ning mõlemal meeskonnal tekkis kohe ka suurepärane võimalus kohtumist juhtima minna. Nimelt pääsesid nii Artur Pikk kui ka Alex Matthias Tamm kaheksalt meetrilt löögile, kuid Marko Meerits ja Karl Andre Vallner olid väravavahtidena oma ülesannete kõrgusel ning suutsid ohu likvideerida.

41. minutil tegi Levadia keskkaitsja Maximiliano Ugge aga saatusliku vea, kui söötis palli täpselt Tamme jalale. Ründaja pääses löögile ning kuigi Vallneril õnnestus löök tõrjuda, siis rünnak jätkus ning Tamm sai uuesti proovida. Tamme teine löök põrkus Levadia puuriluku tõrje ja Ugge selja kaudu väravasse, mis tähendas, et poolajapausile mindi Kalju 1:0 eduseisul.

Teisel poolajal oli Levadia selgelt domineerivam pool ning 52. minutil heastas Ugge enda eksimuse, suunates väravasse Brent Lepistu söödu. Kuigi Levadial tekkis pärast seda veel hulgaliselt võimalusi, siis palli võrku suunata ei suudetud ning kohtumine lõppeski 1:1 viigiseisul.

Levadia sai viie võidu kõrvale tabelisse esimese viigi. Kalju jätkab samadel punktidel, kuid on pidanud ühe kohtumise rohkem.