Belchatow võitis kodusaalis avageimi 25:19, kuid kaotas järgmised 24:26, 26:28 ja 14:25. Viimases põhiturniiri mängus väga hea partii teinud Robert Täht sekkus eile kolmandas geimis vahetusest ja alustas neljandat põhikoosseisus. Paraku seekord mitte õnnestunult, Täht skoori ei avanud ja ta efektiivusnäit oli -4.

Resovia sõitis külla Zawiercie Aluron CMC Wartale ja pidi samuti leppima võitlusliku 1:3 kaotusega (25:27, 26:24, 20:25, 25:27). Tammemaa sai platsile neljandas geimis ja tal õnnestus serviga vastaseid hakkida. Saarlasest kuuest servist koguni kolm olid ässad ja ainult ühel tegi ta vea. Neljast tõstest õnnestus tal ära lüüa üks. Kokku tõi ta 4 punkti (+2).

Mõlema eestlase klubid sattusid keerulisse olukorda, kuid katki pole midagi ja pikalt haavu lakkuda ei lasta, uued kohtumised seisavad ees juba homme. Seeria mängitakse kahe võiduni.

Lisaks on meediasse lekkinud kõlakas justkui Tammemaa oleks siirdumas Rseoviast samuti Poola kõrgliigas mänginud ja põhiturniiri eelviimasena lõpetanud Radomisse. Sellest anti teada portaalis Volleybox, vihje põhines Twitteri kasutaja Ewa Maci säutsul.


Belgias palliv Henri Treial on jõudnud aga kokkuleppele oma senise koduklubi Maaseiki Greenyardiga ja tema karjäär jätkub samas meeskonnas.