Et meistriliiga mänguga samal ajal peeti ka Esiliiga otsustav veerandfinaalmäng, millest võttis osa ka mitmed esindusmeeskonna mängijad, siis sõitis meeskond Rakverre kaheksakesi. Lisaks jäi mängust eemale kergest põlvevigastusest taastuv Märt Rosenthal.

Pisut üle sajapealise publiku ees mängitud kohtumises haarasid tartlased kiiresti eduseisu ning juhtisid veerandi keskel juba 20:12. Heas rünnakurütmis võideti avaveerand 29:22. Teisel veerandil suurendasid tartlased edu korraks 19 punkti peale, aga Tarvas sai selle poolajaks pisut väiksemaks. Pikale pausile läksid meeskonnad Tartu 59:47 eduseisus.

Kolmandal veerandil püsisid jõuvahekorrad samad ning loetud minutid enne veerandi lõppu läks Tartu kohtumist 81:60 juhtima ja enne viimast neljandikku näitas tabloo 83:66 edunumbreid.

Viimasel veerandajal suutis kodumeeskond end 22punktilises kaotusseisus kokku võtta ning Kaido Saksa kolmene alustas Tarva 12:0 spurti. Oma liidri Aleksa Nikolici vedamisel näidati veel sisu ja noore serblase pealtpanek tõi Tarva vaid viie punkti kaugusele kui mängida jäi 2.39. Tartu poolel taas korraliku esituse teinud Braxton Hugginsi korvid rahustasid aga tekkinud elevuse ja Tartu kirjutas oma 14. võidu tabelisse numbritega 98:89.

Ligi 26 minutit kogunud Braxton Huggins oli Tartu parim 31 punkti ja efektiivsusnäitajaga 43. Adomas Drungilas kogus 16 punkti ja kuus lauapalli. Patrik Saal lisas 14 ja Oleksandr Kovliar 13 punkti.

Aleksa Nikolic oli harjumuspäraselt Tarva efektiivseim mees platsil visates 22 punkti, andes kaheksa korvisöötu ja noppides viis lauapalli. Jamaure Gregg lõptes 17 ja Tormi Niits 12 punkti peal.

Tartu Ülikool Maks & Mooritsa jaoks oli see KML turniiritabelis 14. võit ja sellega hoitakse viiendat tabelirida. Sel nädalal on Tartut ees ootamas kodumäng Pärnu Sadamaga ning see mäng toimub laupäeval, 16. aprillil algusega kell 17.00. Mängu tutvustus algab kell 16.50.