Philipsen edestas lõpujoonel Kaden Grovesi (Team BikeExchange – Jayco) ja Miguel Angel Fernandezi (Global 6 Cycling). Ühtlasi kerkis Philipsen etapivõiduga velotuuri liidriks. Groves (+0.02) langes teisele kohale ja kolmandal positsioonil jätkab Caleb Ewan (+0.12). Etapilt kuuenda koha pälvinud Räim on kokkuvõttes 113. kohal, kaotades liidrile kümne minuti ja 45 sekundiga.

„Lühike ja kiire päev ning tuult ka veidi vähem, aga seevastu üsna ebameeldivalt suunalt. Terve päev oli kerge küljekas – midagi ohtlikku polnud, aga venitas grupi pikaks ja pidi valvel olema,“ kirjeldas Räim võistlust. „Pidin täna tulemuse tegemise enda peale võtma. Sain tiimilt kenasti tuge ja olin üksi ainult viimased kaks kilomeetrit. Eks ideaalis peaksid mehed minuga lõpuni olema, aga seitsmest mehest on alles viis ning kolm nendest väga nina finiširongi ei taha pista.“

„Kaks kilomeetrit enne lõppu oli 180-kraadine tagasipööre ning seal üritasin end (Daniel) Mclay taha hoida, sest ka tema oli üksi (Mclay sai neljanda koha - toim). Suuremad tiimid tegid enda rongi ja me püüdsime kuidagi hakkama saada,“ jätkas Räim. „Saimegi üsna kenasti hakkama, aga lõpuks sõitsin tuultele avatud küljest ja seega raiskasin rohkem energiat. Teisalt, kui oleks läinud paremalt poolt, siis oleks olnud suur oht, et mu tee oleks ära blokeeritud. Igatahes tasuks kuues koht, mis sellises seltskonnas pole ilma lahtivedajata paha.“

Mitmepäevasõidu neljas etapp, millel pikkust 146,2 kilomeetrit, lõpeb 13-kilomeetrise tõusu otsas. Räime eesmärk on aidata meeskonda ning pääseda ajalimiiti, et jalgu säästa tulevasteks etappideks.

Prantsusmaal sõidetud ühepäevasõidul Paris – Camembert (UCI 1.1; 213,8 km) pälvis esikoha kodupubliku rõõmuks Anthony Delaplace (Team Arkea Samsic; 5:12.01). Pjedestaali madalamatele astmetele pääsesid samuti prantslased Valentin Ferron (TotalEnergies; +0.04) ja Thibault Ferasse (B&B Hotels – KTM; +0.14).

Eestlased Karl Patrick Lauk (Bingoal Pauwels Sauces WB; +9.06) ja Norman Vahtra (Go Sport – Roubaix Lille Metropole; +14.36) said vastavalt 64. ja 77. koha.