Mänguskoori avas 31. minutil Sergei Zenjov penaltist. 58. minutil suurendas edu lühidalt lahti mängitud nurgalöögi järel Konstantin Vassiljevi tsenderdusest peaga Joonas Tamm. 80. minutil vormistas kauglöögist ristnurka saadetud iluväravast lõppskoori Henrik Ojamaa.

"Oli võitluslik mäng. Teame, et Kuressaare on selline meeskond, kes tuleb väga hea pühendumise ja võitlusega mängule vastu. Selleks, et head tulemust teha, tuleb selles valdkonnas kindlasti neile kõvasti vastu panna," rääkis Ojamaa Soccernet.ee otseülekandes.

"Kui me suudame duellides olla edukad ja neid võita, tekib võimalusi ka palliga mängida ning kui me palli äärest äärele liigutame, tekivad ka ruumid. Täna õnneks läks meie jaoks positiivselt. Kolm punkti käes ja jätkame head seeriat."

Kuressaare kaitsja Sander Alex Liit: "Oli hea võitlus. Üldjoontes tegime üsna okei mängu, aga paraku 3:0. Vastane oli ikkagi parem. Flora on teada-tuntud oma hea söödumängu poolest - täna tuli see ka erakordselt hästi välja. Meie saame positiivset kaasa võtta nii palju, et kõik jäid terveks. Üldjoontes oli ka meie poolt soliidne esitus."

Mängu oli Eesti Jalgpalli Liidu andmetel vaatamas 150 inimest, teiste seas ka Saaremaal elav alaliidu president Aivar Pohlak.

Teises tänases kohtumises on vastamisi Pärnu Vaprus ja Tartu Tammeka.