Autistlik Jake Harding filmis laupäeval Goodison Parkil, kuidas Manchester Unitedi mängijad kaotusmängu järel riietusruumi suunduvad, kui Ronaldo talt ühtäkki mobiili käest ära lõi.

Poisi ema Sarah Kelly rääkis ajalehele Liverpool Echo, et Ronaldo ründas tema poega, jättes poisi käele marrastuse. Juhtunut uurib ka Liverpooli politsei.

Sarah väitis, et Manchester Unitedi ja Ronaldo esindajad on temaga ühendust võtnud, kuid klubi reaktsioon juhtunule valmistab talle siiski tuska.

"Mina näen seda nii, et kui keegi teda näiteks tänaval ründaks ja siis õhtusöögile kutsuks, siis me ei läheks," rääkis Sarah. "Lihtsalt sellepärast, et ta on Cristiano Ronaldo - miks me peaks? Me nagu võlgneks talle teene, aga andke andeks, ei võlgne."

"Keeldusime lahkelt Unitedi mängule minemast, sest Jake ei taha sinna minna ning ta ei taha Ronaldot näha. Ta on selle vägagi selgeks teinud. Need pole minu, vaid mu poja sõnad. Päeva lõpuks räägime me ju ikkagi temast," lisas Sarah.

Ronaldo kirjutas Instagramis: "Keerulistes olukordades nagu meil praegu käsil on, pole kunagi lihtne emotsioone ohjeldada. Sellegipoolest peame me alati säilitama austuse, kannatlikkuse ning olema eeskujuks noortele, kes seda ilusat mängu armastavad. Tahaksin oma vihapurske eest vabandada ning kui võimalik, kutsuda seda fänni Old Traffordile ausa mängu ja spordimehelikkuse märgiks mängu vaatama."