Arsenali ja Chelsea legend Cole langes röövi ohvriks 2020. aasta jaanuaris. Kogu tema pere – Cole'il on Sharon Canuga kaks last – olid sissemurdmise ajal kodus.

Prokurör kirjeldas kohtus tolle hirmsa õhtu sündmusi. Selgus, et Canu oli end koos pojaga kappi peitnud, et sealt politseile helistada.

Röövlid leidsid Canu kapist, kui naine juba politseiga ühenduses oli. Põlvili sunnitud Cole'il oli selleks ajaks juba käed kaabliga selja taha seotud.

Üks röövlitest ähvardas prokuröri sõnul Cole'i tangidega piinata, öeldes: "Lõikame tal sõrmed otsast."

Enne politsei saabumist õnnestus röövlitel majast vehkat teha, võttes endaga kaasa viis disainkella.

Endine Tottenhami ja Inglise koondise poolkaitsja Huddlestone langes sama bande ohvriks 2019. aasta mais. Huddlestone polnud röövi hetkel kodus, kuid tema naine Joanna Dixon ja nende imikust laps olid.

Naisel kästi imik sülest maha panna, kui röövlid teda samuti kaabliga kinni siduda üritasid. Sellest majast said vargad saagiks 500 000 naelsterlingi väärtuses käekotte ja ehteid.

Ühte kolmeliikmelise röövlijõugu liikmetest, 34-aastast Kurtis Dilksi süüdistatakse veel teisegi kuueliikmelisse grupeeringusse kuulumises, kes varastas 2018. aastal Nottinghamshire'ist 3,5 miljonit naela maksva tiaara.