Kuigi Abramovitš jäi veebruari lõpus puutumata Suurbritannia sanktsioonidest, mis määrati Venemaa suurettevõtjatele Ukrainas toimuva sõja tõttu, otsustas oligarh märtsi alguses Chelsea müüki panna. Venelase plaanile tõmbas pidurit Suurbritannia valitsus, otsustades märtsi keskpaigas siiski Abramovitšit sanktsioneerida.

Chelsea sai edasi tegutseda, kuid seda vaid tänu Suurbritannia valitsuse eriloale, mis praeguse seisuga kehtib maikuu lõpuni. Selleks ajaks peab Chelseal olema uus omanik, seejuures ei tohi Abramovitš klubi müümisest teenida sentigi.

Nüüd väidab Zorio, et vaatamata karmidele sanktsioonidele on Vladimir Putiniga tihedalt seotud Abramovitš teinud Valencia praegusele omanikule, Singapuri ärimehele Peter Limile meeskonna ostmiseks pakkumise.

"Peter Lim on üritanud Londonis klubi maha müüa 250 miljoni euro eest ja see pole õnnestunud. Viimasel ajal on ta rahvusvahelisele meediale lekitanud, et tal on kaks ülevõtupakkumist, üks minult ja teine ​​Chelsea oligarhilt," teatas Zorio.

Varem Valencia asepresidendina töötanud Zorio ütleb, et esitab oma ostupakkumise ametlikult 27. aprillil. Insideri andmetel kavatseb Zorio juhitav grupp Valencia eest pakkuda umbes 248 miljonit eurot.

Valencia klubi pole Abramovitši ostusoovi uudist kommenteerinud.

Varem on meedias kirjutatud, et Abramovitš on huvitatud Türgi kõrgliigaklubi Göztepe ostmisest.

Jaga
Kommentaarid