Lisaks Eesti neidudele osalesid EJLi jalgpallihallis toimunud turniiril ka Läti, Armeenia ja Soome koondised. Eesti neiud alustasid turniiri tugeva Soome vastu, kelle vastu saadi kirja napp 1:2 kaotus.

Soome, kes läbis turniiri täiseduga, oli nelja koondise konkurentsis ka edukaim. Armeenia alistasid eestlannad 1:0 ning turniiri viimases kohtumises oldi Lätist üle lausa 5:1, mis tõstis Eesti teisele kohale.

Selle sõprusturniiriga valmistuti 2023. aasta kevadel Eestis toimuvaks Euroopa meistrivõistluste finaalturniiriks, kuhu on võõrustajana juba koht tagatud. Koondise peatreeneri Aleksandra Ševoldajeva sõnul oli sõprusturniir võistkonna arenguks väga vajalik. „Mida lähemale järgmise aasta maikuu jõuab, seda vähem on meil ruumi katsetamiseks ja eri momentide kallal töötamiseks. Seetõttu oli väga oluline praegu erinevaid mängijaid, koosseisu kombinatsioone ja positsioone proovida ja analüüsida ning sõprusturniiri rahvusvaheline tase tõi juurde vajaliku lisamõõtme," selgitas peatreener.

Sel aastal ootab koondist lisaks ühistele treeningutele ja sõpruskohtumistele ees veel suvine Balti turniir ning sügisel alustatakse uue EM-valiksarjaga, kus kuulutakse tänu edukatele märtsikuistele mängudele kõrgeimasse A-tugevusgruppi.