Käesoleval kurlinguhooajal on see Eesti kurlingumängijate jaoks teine MK-sarja etapi võit. Turniiri käigus kogusid Lill ja Kaare vastaste üle viis võitu ja sai ühe kaotuse.

Poolfinaalis võitsid Lill ja Kaare 8:6 Läti esindusvõistkonda Barone/Veidemanis, kellele Eesti kurlingupaar Lill ja Marie Kaldvee on varasemalt kaotanud olümpiamängude kvalifikatsiooniturniiril. Finaalis alistasid eestlased Tšehhi esindusvõistkonna Zelingrova/Chabicovsky, kellele Lill ja Kaldvee kaotasid möödunud nädalavahetusel Prahas toimunud MK-etapi veerandfinaalis. Võit toodi koju kindla tulemusega 9:4.

“Võit Tšehhi võistkonna üle annab juurde enesekindlust, sest sama võistkond osaleb ka kuu lõpus algavatel maailmameistrivõistlustel,” sõnas Lill ning lisas, et ettevalmistused MM-iks on nüüdseks lõppenud. “Mina ja Marie lähme 21. aprillil Genfi, et esindada Eestit segapaaride kurlingu MMil, mis jääb meie jaoks selle hooaja viimaseks võistluseks,” lisas Lill.

Segapaaride kurlingu maailmameistrivõistlused peetakse Šveitsis, Genfis 23.-30. aprillil. Tiitlivõistlusest võtab osa 20 võistkonda: Šotimaa, Norra, Rootsi, Kanada, Itaalia, Šveits Tšehhi, Ameerika Ühendriigid, Taani, Saksamaa, Uus-Meremaa, Austraalia, Inglismaa, Ungari, Jaapan, Korea, Soome, Eesti, Türgi ja Hispaania.