Holiday lepingus oli punkt, mille järgi peab klubi maksma talle 306 000 USA dollari (umbes 281 000 euro) suuruse boonuse, kui Holiday mängib põhiturniiril vähemalt 67 mängu ja keskmine lauapallide arv on vähemalt 3,15.

Enne põhiturniiri viimast matši Cleveland Cavaliersiga oli tal kirjas 66 mängu. Lauapallisega muret polnud, tema keskmiseks jäi 4,5.

Et Milwaukee otsustas põhitegijatele puhkust anda, aga Holiday soovis boonuse siiski kätte saada, viibis eelmisel aastal USA koondisega olümpiavõitjaks tulnud tagamängija platsil vaid kaheksa sekundit, tegi vastasele vea ja läks pingile.

Milwaukee soovis idakonverentsis saada kolmandat kohta ja tänu kaotusele see õnnestuski. Cleveland võitis 133:115. Esimeses ringis kohtub Milwaukee Chicago Bullsiga, kes peaks olema neile võimalikest lihtsaim vastane. Teise asetuse saanud Boston Celtics läheb ilmselt vastamisi Brooklyn Netsiga. Selleks peab Brooklyn esimeses play-in'i mängus võima Clevelandi.

NBA play-off'ide paarid:

Idakonverents

1. Miami Heat - 8. ? (Brooklyn Netsi ja Cleveland Cavaliersi mängu kaotaja vs Atlanta Hawksi ja Charlotte Hornetsi mängu võitja)
2. Boston Celtics - 7. (Brooklyn Netsi ja Cleveland Cavaliersi mängu võitja)
3. Milwaukee Bucks - 6. Chicago Bulls
4. Philadelphia 76ers - 5. Toronto Raptors

Läänekonverents

1. Phoenix Suns - 8. ? (Minnesota Timberwolvesi ja Los Angeles Clippersi mängu kaotaja vs New Orleans Pelicansi ja San Antonio Spursi mängu võitja)
2. Memphis Grizzlies - 7. ? (Minnesota Timberwolvesi ja Los Angeles Clippersi mängu võitja)
3. Golden State Warriors - 6. Denver Nuggets
4. Dallas Mavericks - 5. Utah Jazz