Mängu ainsa värava lõi 27. minutil Anthony Gordon. United kontrollist palli 68% mänguajast ja sooritas 12 pealelööki kodumeeskonna 7 vastu. Suurepärase partii tegi Evertoni väravasuul Jordan Pickford.

Evertonile oli tänane võit väga magus nende Premier League'i püsimajäämise püüdlusi silmas pidades. Ohutsoonist ehk kolmest viimasest kohast lahutab neid hetkel neli silma.

Manchester United hoiab samas kinni seitsmendast kohast, jäädes hetkel esimesena eurosarja kohata.

Pärast lõpuvilet oli Manchester Unitedi tähtründaja Cristiano Ronaldo silmnähtavalt halvas tujus ning otsustas riietusruumi suundudes ühel fännil telefoni käest lüüa. Intsident filmiti aga üles ja klubi on juba alustanud juhtunu kohta ka uurimist.

Video intsidendist:


Telefoni väidetavaks omanikuks olnud poisi ema Sarah Kelly jagas sotsiaalmeedias pilte katkisest telefonist ja oma poja verevalumiga käest ning avaldas Ronaldo suhtes tervat kriitikat.

"Tore mäng lõppes minu ja minu poja jaoks politseis. Ma ei suuda uskuda, et seda ütlen, aga Ronaldo lõi teda filminud Jake’ilt telefoni käest. Olen šokis, et professionaalne jalgpallur võib niimoodi last rünnata. Kui kellelgi on sellest videoid, siis oleksin neist huvitatud. Selised jalgpallurid on pätid! Ta on ju ise ka isa. Kuidas ta end tunneks, kui keegi tema lapsele nii teeks," kirjutas naine eile õhtul facebookis.

Tänaseks on Ronaldo juhtunu eest ka juba vabandanud: "Pole kunagi lihtne oma emotsioonidega sellises keerulises olukorras hakkama saada. Ometi peame alati olema austavad ja kannatlikud ning olema eeskujuks kõikidele noortele, kes armastavad ilusat mängu. Soovin vabandada oma vihapurske pärast ja kui võimalik, siis kutsuda selle poolehoidja ausa mängu ja spordimehelikkuse näitena Old Traffordile mängu vaatama," kirjutas Ronaldo Instagrami postituses.