TalTech kaotas avageimi 23:25, kuid võitis järgmised 25:23, 25:23 ja 25:20. Kevin Saar tõi võitjatele 19 punkti, Matej Šmidl 16 ja Rasmus Meius 10. Selveri ridades kogus Timo Lõhmus 18, Oliver Orav 16 ja Mihkel Varblane 13 punkti. STATISTIKA

TalTechil jäi sel hooajal näppude vahele kaks medalit - Balti liiga hõbe ja Eesti meistrivõistluste pronks. Edukalt mängiti ka eurosarjas, kus läbiti kaks ringi, alles Ankara Halkbankile ei hakanud hammas peale. Ometi ei jäänud Saar hooajaga päris rahule, kuna tähtsates mängudes oleks saanud veel paremini. Eriti valus oli kindlasti Eesti meistrivõistluste poolfinaal, kus Pärnu vastu juhiti mängudega 2:0, kuid seeria kaotati 2:3. "Nüüd tuleb hakata meeskondlikult mune kasvatama!" teatas Saar Postimehe otseülekandes. Ta lisas, et seetõttu ei lähegi TalTech kohe suvepuhkusele, vaid treenivad nädala veel ja kasvatavad iseloomu. Võistkonna järgmise hooaja koosseisust on esialgu vara midagi rääkida, pole seegi selge, kas peatreener Janis Sirelpuu jätkab.

Selver jõudis karikasarjas finaali, kus tunnistas Tartu Bigbanki üleolekut, seejärel jäi meeskond ilma sidemängija Renet Vankerist ja muutus oluliselt vähem konkurentsivõimeliseks.