Mõlemad kingid olid Soome meistriliigas palliva Rovaniemi Women Volley naiskonda juhendama hakkavale Keelele valitud hoolikalt ja tagamõttega. Keel sai kaasa termose (et kuum jook oleks Rovaniemis alati võtta ega peaks lõdisema) ja õpiku naiste psühholoogia kohta (kuna siiani on Keel juhendanud üksnes mehi, aga naisterahvaste natuur on teatavasti kordades keerukam). Kusjuures kuna turul väga head õpikut polnud, siis Nõmmsalu kääris käised üles ja kirjutas selle ise valmis!

Keel ütles, et lahkumine päris pisarat silma ei toonud, aga kurb on ikka. „Olen ikka otu ja totu küll. Kui Jaanus hakkas kõnet pidama, siis mul käis peast läbi, et ma tahan ka midagi öelda, aga näed – see naiste psühholoogia raamat lõi mind täiesti rivist välja. Mul nii häbi, oleks tahtnud ikkagi fännidele ja pealtvaatajatele mõned sõnad öelda,” kurtis ta hiljem ajakirjanikele.

Pakkusime lahkelt platvormi pöidlahoidjatele sõnumi saatmiseks, Keel võttis kohe vedu.

„Eks me oleme koos rõõmustanud siin, me oleme kindlasti ka koos kurvastanud. Need mõlemad tunded on emotsioonid, neid me oleme siin lõppkokkuvõttes ikkagi nautinud. Soovin kõigile fännidele ja pealtvaatajatele samasugust jaksu edasi olla koos meeskonnaga! Meeskonnale jõudsin oma tänusõnad edasi öelda, täielik totu ma veel ei ole,” muigas Keel. „Üks etapp on läbi, eks kahju on, aga kunagi ei tea, mis elu edaspidi toob. Ega neid tööaastaid nii palju järel ka ei ole, naudime, mida pakutakse.”

Varem Tallinna Selveri meeskonda pikalt juhendanud Keel asus Pärnu VK peatreeneriks 2014. aastal. Kaheksa aasta jooksul võideti korra Balti liiga (2016), kaks Eesti meistritiitlit (2015, 2019) ning kolm korda karikasari (2014, 2015, 2016).

„Kindlasti ei saanud Pärnus tehtud kõik, mida tahtnuks. Eks ole minulgi olnud neid nõrku hetki ja vahel rohkem, kui ise tahtnuks. Mõnest tiitlist ilma jäämine püsib kindlasti kauem meeles kui isegi mõni võidetud tiitel,” nentis Keel.

Lõppenud hooaja eest pani ta meeskonnale hindeks „neli plussi”. Karikasarjas tunnistati poolfinaalis Tartu Bigbanki paremust, Balti liigas saadi pronks, Eesti meistrivõistlustel võitmatuks osutunud Bigbanki järel hõbe.

Ja Keel ei oleks Keel, kui ta ei oleks lõpetuseks veel Pärnu spordisaali uksel poetanud ajakirjanikule ühe killu: "Tegelikult me hammustasime Tartu Bigbanki salaplaani läbi. Nad tahtsid tegelikult lõpetada seeria pühapäeval kodus oma koduväljakul ja suisa pakkusid seepärast esmaspäeval meile võitu. Aga ega me ei ole lollid, saime sellest aru ega lasknud seda salaplaani läbi!"