Madridi Reali sangariks kerkis Karim Benzema, kes lõi kõik kolm väravat. Prantslane sahistas avapoolajal võrku 21. ja 24. minutil, lüües mõlemad väravad keerulisest olukorrast peaga. Chelsea pääses esimese poolaja lõpus mängu tagasi, kui Kai Havertz lõi ühe värava tagasi.

Teine poolaeg algas aga Chelsea jaoks šokiga, kui väravavaht Edouard Mendy andis keskväljal valesöödu ning Benzema sai kaugelt palli tühja väravasse lükata. Rohkem väravaid kohtumises ei nähtud. Tasub mainida, et Benzema tegi kübaratriki ka viimases Meistrite liiga mängus Pariisi Saint-Germaini vastu, mis Reali üldse veerandfinaali aitas.

Teises kohtumises sai Villareal üllatuslikult 1 : 0 jagu Bayernist. Mängu ainsa värava lõi kaheksandal minutil Arnaut Danjuma. Villareali mehed sahistasid võrku ka 41. minutil, kui täpne oli Francis Coquelin, aga VAR tühistas tabamuse suluseisu tõttu. Ehkki Bayern valdas palli rohkem ja tegi ka rohkem pealelööke, olid ohtlikumad võimalused isegi Villarealil. Rohkem väravaid siiski keegi ei löönud ning Villareal läheb kordusmängule vastu napis eduseisus.

Mõlemas paaris peetakse korduskohtumine 12. aprillil.