"Nad ei olnud just väga rahul, mis?" muigas Robertson BT Sporti kanali kaamera ees. "Mu pihta visati päris palju välgumihkleid. Võibolla see aitab neil suitsetamist maha jätta!"

"Oleme näinud, kuidas väga paljud inimesed objektidega pihta saavad. Nad olid mulle küll päris lähedal, aga õnneks ei saanud keegi mulle pihta. Nad olid frustreeritud, ma saan sellest aru, aga sa ei tohiks asju väljakule loopida, sest see võib inimestele haiget teha. Üritasin nurgalöögi ära lüüa ja sealt võimalikult kiiresti plehku panna."

Liverpool võitis veerandfinaali avamängu 3 : 1. Korduskohtumine peetakse järgmisel kolmapäeval Anfieldi staadionil.

"Järgmisel nädalal on meil siiski suur mäng. Me tahame jõuda poolfinaali ning peame selleks veel kõvasti tööd tegema. Loodetavasti saame oma fännide toel töö tehtud," lisas Robertson.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp: "Võita siin Meistrite liiga võõrsilmäng on raske. Benfica võitles oma elu eest. Me andsime neile ilmselt natuke liiga palju, aga nad väärisid samuti väravat, kuigi me oleksime võinud paremini kaitsta. Neil olid kontrarünnakud. Pole lihtne kogu aeg palli hoida. Oleksime võinud viimasel minutil 4 : 1 lüüa, mis oleks kena, aga me ei ela unistustemaal."