Kohtumist läks juhtima hoopis Newcastle, kui 39. minutil sahistas võrku Fabian Schär. Kõigest neli minutit hiljem viigistas Ben Davies seisu. Teine poolaeg kuulus juba kindlalt Tottenhamile. Londoni klubi eest said jala veel valgeks Matt Doherty, Heung-Min Son, Emerson ja Steven Bergwijn, kindlustades Spursile 5:1 võidu.

Spurs kerkis neljandaks, olles kogunud 54 punkti. Ka linnarivaalil Arsenalil on 54 silma koos, aga Tottenhami väravatevahe on parem. Küll aga on Arsenalil kaks mängu vähem peetud.

Päeva esimeses mängus alistas West Ham United 2:1 Evertoni. Londoni klubile tõid võidu Aaron Cresswelli ja Jarrod Boweni tabamused. Evertoni eest oli täpne Mason Holgate. Everton lõpetas kohtumise ka arvulises vähemuses, sest 65. minutil teenis teise kollase kaardi Michael Keane.

Head hooaega tegev West Ham kerkis kuuendale kohale. Evertonil on käsil aga kohutav aasta, kui tavaliselt liiga keskmikke sekka kuuluv klubi võitleb tänavu püsimajäämise eest. Liverpooli linna klubi asub alles 17. kohal.