Ogre võidunumbrid olid täna 85:69 (19:20, 25:13, 22:12, 19:24). Kolmapäeval oli Läti klubi Tallinnas võtnud 89:77 võidu. Erinevalt avamängust polnud TalTechil kasutada Brandon Childressi, kes tegi Tallinna-kohtumise lõpuminutitel häda opereeritud põlvele. Poolvigasena mängis Tanel Sokk.

TalTechi resultatiivsemad olid Oliver Metsalu ja Indrek Kajupank 17 ja 16 punktiga, 14 silma lisas Toomas Raadik. Ogrel viskasid 13 punkti Rihards Zebergs ja Matas Jucikas, kellest viimane hankis ka 10 lauapalli.

"Me ei tulnud Ogre füüsilise ja agressiivse mänguga toime. Tanelile suured tänud, et ta oma haige jalaga aitas nii palju, kui sai. Teisel poolajal sai ka [Ran] Pehkva vigastada. Teda tabasid seljaprobleemid. Kukkus ja sai paugu. Kuna mäng oli füüsiline, ei saanud haige seljaga poolikult mängida," rääkis Varrak Delfile.

"Sama käib ka Taneli kohta - sellise mängustiili juures pole ühe jalaga mängimine võimalik. Sa ei too sedasi mingit kasu, vaid pigem kahju. Täna said nooremad mehed võimaluse. Müts maha nende ees! Nad on viimasel ajal vähem mänguminuteid saanud, aga mängisid mängu lõpu soliidselt ära."

"Kolm mängujuhti oli väljas. Kui sa pole harjunud seda positsiooni mängima, jääd selle survega hätta. Kindel võit Ogrele - ei ole vaja midagi varjata! Ogre on füüsiline, agressiivne, tugev, kogenud sats ning nad olid selleks seeriaks väga hästi valmis. Nad olid meist paremad. Auga välja teenitud võit."

Varrak tõdes, et vigastused jäid seda seeriat varjutama. "Childress tahtis väga mängida, aga arstid ei lubanud. Meil olid esimeses mängus, kui kõik olid veel terved, oma võimalused olemas. Oleksime pidanud avamängus natuke paremini tabama ja seis oleks praegu üks-üks. Me oleksime pidanud tegema üle keskmise hea mängu. Meie keskpärase mänguga on Ogre kahjuks tänasel päeval meist parem," sõnas ta.

Eesti-Läti liiga hooaega kokku võttes Varrakul meeskonnale mingeid etteheiteid polnud. Vastupidi! "Kui hogu hooajale tagasi vaadata, siis tegelikult on poisid olnud väga tublid ja näidanud väga nauditavat korvpalli. See, et me üldse põhihooajal neljandaks tulime... Arvan, et ka kõige paadunum optimist poleks julgenud hooaja alguses sellist asja pakkuda. Igal juhul väga positiivne hooaeg," lausus Varrak.

TalTech - Ogre mänguga samal ajal Pärnus toimunud põnevusetenduse lõpptulemust kommenteerides ütles Varrak, et pole küll tollest mängust sekunditki näinud, kuid suurt üllatust ta Kalev/Cramo väljalangemises ei näe.

"Tänast mängu pole näinud, aga esimeses mängus oli Cramol raske. Täpselt nagu meil täna, oli neil võistkonnas üks poolvigane ballhandler, kelle Pärnu ilusti maha võttis. Saan Cramo seisust aru. Neil tuli muud moodi proovida, aga see pole nii lihtne, et kaheksa kuud mängid ühtemoodi ja siis ütled: "Kuule, teeme sel nädalal hoopis nii." See ei käi päris nii. Pärnule kindlasti kõva saavutus. Palju õnne neile! Aga ütlen ausalt, meile siin omavahel arutades ei tulnud see suure üllatusena. Rääkisime juba enne mängu, et Pärnul on kõva šanss, kui Cramol vigastustega jätkuvalt probleeme on," rääkis Varrak.