"Eks see oli meile mingil määral sümboolne võit. Oleme Cramoga viimastel aastatel tihedalt pusinud, ka otsustavates mängudes. Saime mingist künkast üle. Au poistele, nad näitasid teisel poolajal iseloomu," ütles Rannula Delfi TV-le pärast teise veerandfinaalmängu 76:57 võitu ja tiitlikaitsja konkurentsist kukutamist.

"Minu puhul on samamoodi. Cram on meie mõistes ikkagi tippklubi. See oli meie eesmärk, eriti arvestades, mis mängus oli. Neid mänge niisama ära ei anta ja juhuslikult ei võideta."

"Mängu alguses olime natuke passiivsed. Sellest oli juttu, et me läksime esimeses mängus liiga palju üks-ühele. Tahtsime olla meeskondlikumad, aga meie koosseis on juba täna selline, et meil on individuaalselt teravad mängijad - sealt need korvid tulevad. Kaitses peame oma ära tegema," jätkas Rannula.

Mõlema võidu võtmeteks pidas Rannula Kalev/Cramo põhitagamehe Donovan Jacksoni ohjeldamist ja lauavõitlust: "Saime Jacksoniga mõlemas mängus hästi hakkama. Neid räsisid ka vigastused, arusaadav, aga ma ei võta poistelt midagi ära. Suutsime pallikaotused kontrolli all hoida. Mängu tempo oli samuti meie kontrolli all. Nende pika koosseisu võitmine lauas näitab ka midagi."

Pärnu ootab poolfinaali vastast KK Viimsi ja Ventspilsi seeriast, kus seis on enne homset teist mängu 1:0 Viimsi kasuks. "Kõik vastased on siin liigas mängitavad. Ühes mängus võib kõike juhtuda. Valmistume ja ravime ennast," lisas Rannula.