"Võibolla Pärnu hing ja tahtmine oli suurem. Ehk on tõesti nii, nagu on kommenteeritud, et mingid meeskonnad meie vastu ei sobi. Eks olid ka vigastused ja muud põhjused. Me ei saanud üldse mängu käima. Ega see nüüd maailma lõpp ka ei ole," ütles Linamäe Delfile antud lühikommentaaris.

Pärnu võitis ligi 900-pealise kodupubliku ees veerandfinaalseeria teise kohtumise 76:57. Avamäng teisipäeval oli lõppenud Tallinnas Pärnu 67:60 võiduga.

Linamäe nõustus, et Kalev/Cramo viimase aja vormilangus võib olla kaudselt seotud VTB liigast loobumise ja tippmängude puudusega. "Välismängijate eesmärk oli VTB-s hästi mängida ning võibolla tõesti oli neil see motivatsioon või tahtmine natuke teine. Aga ei tea. Ei usu, et see nüüd põhipõhjus oleks. Aastad ei ole vennad, ütleme nii," sõnas ta.

Eesti meistriliiga põhiturniiril on Kalev/Cramol pidada veel neli kohtumist, millest esimene leiab aset 13. aprillil Märjamaa spordihoones Rapla Avis Utilitase vastu. Pärnuga tuleb Kalevil vastamisi minna veel ka 21. aprillil.