Loosirattas oli igasuguseid eksootilisi riike, nii sai näiteks Läti endale vastaseks Dominikaani Vabariigi, Poola Indoneesia, Taani El Salvadori, Monaco Liibanoni ja Iirimaa Barbadose. Eesti vastaseks on Sloveenia.

Sloveenia koondises on koguni kuus mängijat, kes meie hetke esireketist Daniil Glinkast (ATP 970) edetabelis eespool. Aljaz Bedene (ATP 141) parim edetabelikoht oli 2018. aastal koguni 43. ja Blaz Rola (ATP 182) parim edetabelikoht 78. Veel on sloveenlastel võimalik koondisesse kaasata Blaz Kavcic (ATP 432), Tomas Lipovsek Puches (ATP 666), Matic Spec (ATP 721) ja Tom Kocevar-Desman (ATP 859).

„Sloveenia on väga tugev meeskond. Nende esinumbrid asetsevad teises sajas, aga mõned aastad tagasi olid esisaja mängijad. Küll aga ei ole kõik nende parimad Davis Cupil alati kaasa mänginud,“ on kapten Ekke Tiidemann vastaste kohta eeltööd teinud. „Nii, nagu alati, on meil omad võimalused olemas. Kodus oleme viimastel aastatel edukad olnud ehk saame seekord võõrsil ka Maailmaliiga teises grupis esimeses ringis võidu kirja,“ on Tiidemann lootusrikas.

Kes Eesti koondisesse kuuluvad, pole treener veel otsustanud. Sügiseni on aega. Turniir Sloveenias peetakse 16-18. septembril.