Ilmselt on kaheksakordse maailmameistri Ogier järgmine start mai lõpupoole Portugalis.

"Jah, tundub, et ta tahab nüüd sinna [Portugali] sõita. Ogier on juba ammu tahtnud pidada kruusarallit, kus ta ei pea teistele teed kündma. Nüüd saab ta seda proovida," ütles Latvala, vahendab Rallit.fi.

Kuuldavasti on Portugalis stardijoonele tulemas ka teine ​​ekstšempion Sebastien Loeb, kes esindab M-Sporti ja võitis hooaja avaralli Monte Carlos.

"Muidugi oleks see suurepärane. Mõlemad [Ogier ja Loeb] on olukorras, kus saavad startida tagant. Neil oleks suur eelis. Loebi kaasalöömine annaks võistlusele palju juurde," säras Latvala.

Järgmisel Horvaatia rallil kihutab Toyota kolmanda masinaga Esapekka Lappi. Soomlane on uuesti stardis pärast Portugali etappi Sardiinias.

Latvala vihjas, et meeskonnal on juba teada, kus Ogier veel stardib, kuid konkurentide eest tahetakse see saladuses hoida.

"Fakt on see, et Ogier poleks saanud Sardiinias sõita, sest WEC-sarja võistlus on nii lähedal. Selge on ka see, et Esapekka sõidab Eestis ja Soomes. Teistest etappidest ma veel rääkida ei tahaks," resümeeris Latvala.