Lisaks vigastas Pärnu sidemängija Jo Mauricio tõsiselt kätt ning tõenäoliselt ta selles seerias väljakule enam tulla ei saa. Tartu juhib nelja võiduni mängitavat seeriat 2:0.

Tartus peetud seeria avamäng oli väga ühepoolnud, Pärnu sai geimides 17, 17 ja 19 punkti. Sellega võrreldes oli täna mängu kõvasti rohkem, ehkki skoor oli taas 3:0. Kohe avageimi sissejuhatuseks tegi Toms Švans hea serviseeria ja Pärnu pääses ette 4:0. Bigbankil läks aega, et oma mäng leida, geimi keskpaigas mindi esmakordselt ette (11:10) ja võideti 25:21. Kui Bigbank juhtima läks, patustasid pärnakad liiga palju serviga, sest saati tehti kuus pallinguviga.

Teise geimi keskel tegi Bigbank vahe sisse tänu Valentin Kordase, Albert Hurda, Kert Toobali ja Martti Juhkami serviässadele.

Kolmandas püsis mäng veel tasa seisuni 18:18. Bigbanki juhendaja Alar Rikbergi timeouti järel lõi palli maha Kevin Soo, seejärel mängis Toobal võrgu puhtaks ja Hurt lajatas mänguvahendi põrandale. Selle pallivahetuse käiguski saigi vigastada Jo Mauricio. Sealt edasi Pärnul enam tõsist varianti ei tekkinud.

Bigbanki poolel tegi väga hea mängu Juhkami, kes tõi 18 punkti (efektiivsus +11; rünnak 63%). Samuti hästi rünnanud (63%) Hurt lisas 15 punkti (+6), Valentin Kordas 7 (+4) ja Alex Saaremaa 6 (+3). Pärnu resultatiivseimad oli ukrainlased Boriss Žukov (12 punkti; +7) ja Bogdan Mazenko (10; +8; 70%). STATISTIKA