Esimene rahvuste liiga hooaeg toimus aastatel 2018 ja 2019. Toona kuulus D-divisjoni veel 16 riiki, kuid Eestil õnnestus end murda aste kõrgemale ehk C-divisjoni. Läti mängis ka toona D-divisjonis, kus kuuluti ühte alagruppi Gruusia, Kasahstani ja Andorraga. Kuuest mängust kogus läti 0 võitu, 4 viiki ja 2 kaotust.

Esimese rahvuste liiga turniiri järel organiseeriti liiga ümber ning nii tõusid paljud D-divisjoni riigid C-divisjoni. Läti tulemused olid aga nii kehvad, et nemad jäid ikkagi D-divisjoni.

2020/21 rahvuste liigas mängis Läti D-divisjonis ühes alagrupis Fääri saarte, Malta ja Andorraga. Tulemuseks oli 1 võit, 4 viiki ja 1 kaotus. Nelja meeskonna konkurentsis andis see kolmanda koha.

2022/23 rahvuste liigas kuulub Läti seega jätkuvalt D-divisjoni. Sel korral on nende vastasteks Liechtenstein, Moldova ja Andorra. Eesti langes D-divisjoni teise alagruppi, kus meie vastasteks on Malta ja San Marino.

Malta suutis eelmisel rahvuste liiga turniiril Lätit edestada. San Marino suutis kolmeliikmelises alagrupis koguda 2 viiki.