"Juba 20 sekundi möödudes oli Küprosel suur võimalus. Me peame mõtlema, mis valesti läks. Peame selgeks rääkima, miks nii juhtus. Hetkel ei ole võimalik kahe sõnaga seda kokku võtta," rääkis šveitslane, kellega Eesti Jalgpalli Liit vahetult enne Rahvuste liiga C-divisjoni play-out kohtumisi lepingut pikendas.

"See oli meile halb üllatus, et me ei suutnud mängu muutust tuua. Üritasime poolajal midagi paremaks muuta, aga peale punast kaarti löödi meile kohe teine. Me ei suutnud vastast survestada nii nagu vaja. Peame tunnistama, et Küpros väärib C-divisjoni püsimajäämist ja meie mitte."

Häberli kirus lihtsaid eksimusi ja valesööte, millest Küprosel tekkis arvukalt ohtlikke vasturünnakuid. "Tegime vigu, mida me varem pole teinud ja mida me eelmisel aastal ei näinud. Kaotasime liiga kergelt palli, nagu ka Tallinna-mängus esimesel poolajal. See valmistab pettumust. Aga on tõsi, et me peame nendes mängudes, kus ainult üks meeskond saab võita, veel arenema," tõdes ta.

Küsimusele, mida ta peale mängu oma mängijatele riietusruumis ütles, vastas Häberli: "Raske oli sõnu leida, sest nad olid väga pettunud. Nad tahtsid parimat. See polnud nende parim, kõik teavad seda. Peame nüüd astuma teisele teekonnale ja proovima olla aasta lõpuks tagasi C-divisjonis."