Tallinna FC Cosmos suutis veerandfinaalseeria teises mängus väga kindlalt alistada Rummu Dünamo, kui meeskonna võidunumbrid olid võõrsil 12:3. Juba avapoolaja lõpuks oli Cosmos endale mänginud kuueväravalise eduseisu ning teisel poolajal oldi samuti väga resultatiivsed. Nelja tabamusega säras võitjate eest Denis Vnukov.

Kuna Cosmosel oli ka esimesest omavahelisest kohtumisest kirjas 5:1 võit, siis edeneti kahe võiduni peetavast veerandfinaalseeriast kindlalt edasi.

Kahe võiduga liikus järgmisesse ringi ka JK Kohila, kui lisaks esimese mängu 5:2 tulemusele alistati viimati koduväljakul Narva United FC 2:1. Põnevas kohtumises läks Kohila avapoolajal kahe väravaga juhtima, kui Jaan-Kristjan Kaalma avas skoori ja Teet Kallaste suurendas eduseisu. Narval õnnestus läbi Vitaly Kutuzovi kaotust normaalaja viimasel minutil vähendada, kuid Kohila suutis siiski oma edust kinni hoida ja jätkab teekonda poolfinaalis.

Paaris Npm Silmet FC Sillamäe - Tartu Ravens Futsal õnnestus Silmetil teises kohtumises tänu penaltiseeriale kirja saada võit ja viia veerandfinaalseeria kolmanda mänguni. Paraku läks see mängutulemus hiljem tühistamisele, kuna Silmet kasutas kollaste kaartide tõttu mängukeelu all olevat Eduard Orehovit. Seega märgiti protokolli Ravensi 3:- võit ja Tartu meeskond lunastas pääsme poolfinaali.

Veerandfinaalides on jäänud pidada üks kohtumine, kui viimase edasipääseja selgitavad välja Viimsi FC Smsraha ja Sillamäe Alexela. Esimeses omavahelises kohtumises teenis Viimsi koduväljakul veenva 7:2 võidu. Seejärel võttis Alexela omakorda 9:7 revanši.

Otsustav kohtumine peetakse kolmapäeval, 30. märtsil kell 20.30 Viimsi kooli spordikompleksis ning mängust teeb otseülekande jalgpall.ee.

Veerandfinaalides kaotust tunnistama pidanud Narva United, Silmet FC Sillamäe ja Rummu Dünamo jätkavad heitlust 5.-8. kohale.

Kõikide veerandfinaalkohtumiste videokokkuvõtteid näeb Eesti Jalgpalli Liidu YouTube’i kanalil.