Bolšunov sai märtsi alguses kõva kriitika osaliseks, kui postitas endast sotsiaalmeediasse pildi Nõukogude Liidu koondise vormis. Seda tõlgendati mitmel pool kui toetusavaldust Ukraina sõjale. Hiljem võttis venelane selle pildi sotsiaalmeediast maha Prantsusmaa suusatootja Rossignoli palvel. Firma otsustas pärast Venemaa sõjalist sissetungi Ukrainasse venelastega eesotsas Bolšunoviga koostöö lõpetada.

Möödunud nädalal oli Bolšunov taas tähelepanu keskpunktis, sest oli üks mitmest Vene sporditähest, kes osales president Vladimir Putini poolt Lužniki staadionil korraldatud propagandaüritusel, millega tähistati Krimmi annekteerimise kaheksandat aastapäeva. Selle mõistis avalikult hukka suusakindaid tootev Saksamaa firma Kinetixx, mis oli juba varasemalt venelastega koostöö lõpetanud.

Sel nädalavahetusel toimuvad Venemaal siseriiklikud murdmaasuusatamise meistrivõistlused, kus Bolšunov sai laupäevases sprindis hõbeda. Võistluse järel suhtles ta ka ajakirjanikega. "On selge, et ettevõtted on praegu surve all. Rossignol on teinud kõik, et ma saaksin omale parimad suusad. Kuigi nad on avalikult koostöö lõpetanud, ei tähenda see midagi. Mina ei pane seda neile pahaks," kommenteeris venelane ühest sponsorist ilma jäämist. "Rossignol on ikka minu tiim."

1980. aasta Lake Placidi olümpiamängude NSVL koondise suusavormis poseerimist põhjendas Bolšunov sellega, et tegu oli pildistamisega ühe muuseumi jaoks. "Kõik panevad loo kokku nii, nagu see neile sobib. Normaalsed inimesed mõistavad olukorda," vahendas Iltalehti mehe sõnu. "Need, kes tahavad teha sellest arusaamatu olukorra, teeksid seda igal võimalusel. Ma ei ole selles üllatunud. Siin ei ole mõtet midagi rääkida."

Jaga
Kommentaarid