Esmakordselt F1 karjääris alustas sõitu esikohalt Sergio Perez. Red Bulli piloodi jaoks kulges kõik edukalt kuni 16. ringini, mil sõitis seina Nicholas Latifi (Williams). Kuna mehhiklane oli vahetult enne seda rehve vahetanud, said paljud konkurendid turvaauto ajal nii-öelda tasuta boksipeatuse, mille jooksul ei võinud Perez enam täiskiirusel sõita. Perez langes ebaõnne järel neljandaks ning sel kohal sõidu ka lõpetas.

Liidriks kerkis Leclerc, kes juhtis etappi kuni viimaste ringideni. Viimasel kümnekonnal ringil pidas Leclerc tasavägist võitlust Verstappeniga, kes kolm ringi enne lõppu monacolasest mööda sai ja hoidis edu finišini välja. Kolmanda koha sai Leclerci tiimikaaslane Carlos Sainz.

Esinelikule järgnesid George Russell (Mercedes) ja Esteban Ocon (Alpine). Tugeva sõidu tegi 15. kohalt alustanud Lewis Hamilton, kes kerkis kuuendaks. Pikalt esimest boksipeatust vältinud Hamiltoni tiim Mercedes läks lõpuks aga taktikaga alt. Kui Fernando Alonso, Daniel Ricciardo ja Valtteri Bottas kümmekond ringi enne lõppu samal ringil katkestasid ja Ricciardo jäi boksitee ette seisma, oli sõitjatel väike ajaaken kiirelt boksis käia. Mercedes magas aga õige hetke maha, boksitee pandi kinni ning Hamilton nii-öelda tasuta boksipeatust ei saanud. Britt sai minna rehve vahetama alles siis, kui võidusõit juba jätkus. 12. kohale langenud Hamilton tõusis lõpuks tagasi kümnendaks.

Kahe etapi järel jätkab liidrina Leclerc, kellel on koos 45 punkti. Talle järgnevad Sainz (33 p), Verstappen (25 p), Russell (22 p) ja Hamilton (16 p).

Hooaja kolmas etapp peetakse 10. aprillil Austraalias.