Itaalia jalgpallikoondis ei pääsenud teist korda järjest MM-finaalturniirile, kui neljapäeval jäädi play-offi poolfinaalis üllatuslikult 0:1 alla Põhja-Makedooniale.

Kuigi Itaalia peatreener Roberto Mancini viis meeskonna eelmisel aastal Euroopa meistriks ja tema leping kehtib kuni 2026. aasta MM-ini, otsib Itaalia meedia koondisele juba uut peatreenerit.

Cassano arvates oleks Mancini vallandamine aga viga: "Mancini ei ole mu sõber, aga ma austan teda. Paljud hõikavad juba välja kandidaate, kes teda asendada võiksid, aga need tobujussid võiksid aru saada, et Itaalial ongi keskpärane sats. Kui palju ma olen seda juttu viimastel aastatel rääkinud? Ciro Immobile on Itaalia kõrgliigas löönud 180 väravat, aga koondises ei suuda ta isegi palli omaks võtta."

"Mancini tegi EMil maagiat. Kas peaksime ta vallandama? Hoopis eksperdid ja ajakirjanikud on need, kes tuleks lahti lasta! Me ebaõnnestusime, sest Serie A on saast. Sa lööd liigas kolm väravat ja juba oodatakse sind koondisesse," avaldas Cassano Bobo TVs arvamust.

Antonio Cassanot peetakse üheks läbi aegade andekaimaks ründajaks, kuid paraku jättis kesine tööeetika ta tähelennule suure jälje. Sellest hoolimata jõudis ta oma pika karjääri jooksul mängida teiste seas nii Madridi Realis, Milano Interis kui ka AC Milanis. Itaalia koondist esindas Cassano 39 kohtumises ja lõi selle ajaga 10 väravat.