Sildaru osales sel hooajal viiest pargisõidu MK-etapist kolmel ning võitis need kõik. Hooaja alguses oli plaanis kuus etappi, kuid Tignese jõuproov jäi tugeva tuule tõttu ära. Sildaru võidutses nii Stubais, Mammothis kui ka Silvaplanas. Vahele jäid Font Romeu ja Bakuriani etapid.

Silvaplana MK-etapp pargisõidus:

1. Kelly Sildaru (Eesti) 88,25 punkti
2. Tess Ledeux (Prantsusmaa) 80,50
3. Johanne Killi (Norra) 79,25

Esialgu pidi Sildaru viimasena toimunud Silvaplana etapi vahele jätma, kuid lõpuks veenis treener Mihkel Ustav ta ringi. Silvaplanasse jõudmiseks tuli ringi tõsta ka sponsorkohustusi. „Pean Mihklit tänama, et ta mind tagant utsitas. Sel hooajal on juba palju reisitud ja võisteldud ning tundsin, et tahan juba aja maha võtta. Mihkel aga motiveeris mind, et ainult üks võistlus veel. Tagantjärgi vaadates sai tehtud igati õige otsus. Kristallgloobuse võitmine on ikka suur asi,” tõdes Sildaru.

Eesti talisportlastest on varasemalt nö väikese kristallgloobuse võitnud ka murdmaasuusataja Kristina Šmigun-Vähi. Hooajal 1998/99 oli ta parim murdmaasuusatamise pikkadel distantsidel ning 1999/2000 aga keskmise pikkusega distantsidel.

„MK-sarjas üldvõitu on tegelikult väga raske saavutada. Selle püüdmiseks tuleb õnnestuda mitmel võistlusel. See muudab üldvõidu väga väärtuslikuks,” tunnistas ta.

Pargisõidu MK-sarja lõppseis:

1. Kelly Sildaru (Eesti) 300 punkti
2. Sarah Höfflin (Šveits) 189 punkti
3. Tess Ledeux (Prantsusmaa) 184 punkti

Freestyle-suusatamise üldarvestuses saavutas Sildaru MK-sarja kokkuvõttes teise koha. Pargi- ja rennisõidu ning Big Airi kokkuvõttes suutis eestlannat edestada ainult hiinlanna Eileen Gu.

Freestyle-suusatamise MK-sarja lõppseis:

1. Eileen Gu (Hiina) 580 punkti
2. Kelly Sildaru (Eesti) 469 punkti
3. Tess Ledeux (Prantsusmaa) 364 punkti

Eestlastest on varasemalt MK-sarja üldarvestuses teise koha saavutanud Šmigun-Vähi ning kahevõistleja Allar Levandi. Šmigun-Vähi jõudis selle saavutuseni hooaegadel 1999/2000 ning 2002/03. Levandi suutis seda 1989/90.