Kvalifikatsioon sai kohe ootamatu alguse, kui seitsmekordne maailmameister Lewis Hamilton (Mercedes) jäi teisest voorust välja ja piirdus alles 16. kohaga. Head aega ei saanud kirja ka seina sõitnud Nicolas Latifi (Williams) ning mootoriprobleemide käes virelenud Yuki Tsunoda (Alpha Tauri).

Kui teist vooru oli sõita jäänud veidi üle viie minuti, tegi Mick Schumacher (Haas) suurel kiirusel avarii ning kvalifikatsioon peatati ligi 50 minutiks. Sõitja viidi kiirabiautoga meditsiinikeskusesse, kuid hiljem andis meeskond teada, et Schumacher on teadvusel ja suuteline ka juttu puhuma.

Video Schumacheri avariist:

Otsustavas voorus suutis parima ringi kokku panna Red Bulli piloot Sergio Perez (1.28,200), kelle jaoks oli tegu karjääri esimese etapivõiduga. Talle järgnesid Ferrari piloodid Charles Leclerc (+0,025) ja Carlos Sainz (+0,202) ning valitsev maailmameister Max Verstappen (Red Bull; +0,261) oli neljas.

Esikaheksasse mahtusid veel Esteban Ocon (Alpine; +0,868), George Russell (Mercedes; +0,904), Fernando Alonso (Alpine; +0,947) ja Valtteri Bottas (Alfa Romeo; +0,983).

Tulemused: