Võistlust kuuendalt kohalt alustanud Vips langes stardi järel kaheksandaks, aga esimese ringi lõpuks õnnestus tal siiski kohta parandada, kui möödus Ralph Boschungist (Campos). Seejärel tuli aga esimest korda rajale turvaauto, sest Amaury Cordeeli (VAR) sõit sai avarii tõttu läbi.

Kordusstart polnud jõudnud veel korralikult alatagi, kui juba leidis aset uus kokkupõrge. Sedapuhku oli süüdlaseks Jack Doohan (Virtuosi), kes tegi valearvestuse ja sõitis Logan Sargeantile (Carlin) lihtsalt tagant sisse. Võistlust juhtinud Denis Hauger (Prema) tegi turvaauto järel aga saatusliku vea, kui sõitis ekslikute tiimikorralduste tõttu boksist läbi ning langes 12. kohale.

15. ringil pääsesid sõitjad lõpuks uuesti rajale. Kordusstarti kuuendalt kohalt alustanud Vips tõusis kohe esimesel ringil mööda nii tiimikaaslasest Marcus Armstrongist kui ka Ayumu Iwasast (DAMS) ning kerkis neljandale kohale. Paar ringi hiljem möödus eestlane ka Tridenti piloodist Calum Williamsist ja võttis sisse kolmanda koha. Vahe kahe esimesega oli selleks ajaks kasvanud aga juba ligi neljale sekundile ning nende püüdmine tundus kolm ringi enne lõppu pea võimatu ülesandena.

Ometi nii ei läinud, sest Armstrong suretas eelviimasel ringil oma mootori välja, ulatades sellega tiimikaaslasele ootamatu abikäe. Rajal kehtestati virtuaalse turvaauto režiim ning Vipsil õnnestus ennast tänu sellele teisel kohal liikuva Jake Hughesi sappa võtta. Eestlase rehvid olid selgelt väskemad ja loetud meetrid enne lõppu suutiski Vips teise koha endale võtta. Kaht konkurenti jäi lõpuks lahutama kõigest 0,058 sekundit.

Lisaks sai Vips viimasel ringil enda nimele ka kiireima ringi, millega teenis ühe lisapunkti.

Video viimaste meetrite heitlusest:

Vormel-2 sarja punktitabelis tõusis liidriks Liam Lawson (Carlin), teist kohta hoidev Vips kaotab talle kõigest seitsme punktiga.

Punktitabel enne homset põhisõitu:

1. Lawson 34

2. Vips 27

3. Pourchaire 25

4. Drugovich 19

5. Boschung 18

Enne võistlust:

Vips sai kvalifikatsioonis kaheksanda koha, mis eeldanuks sprindiks kolmandat stardikohta, kuid eestlane sai konkurendi takistamise eest tema kiireimal ringil kolmekohalise karistuse.

Üldse sai eelsõidu järel karistada kuus meest. Pärast stardirivis toimunud suuri muudatusi stardib esikohalt Dennis Hauger.