Rapla resultatiivseim oli Darryl Tucker 20 punkti ja 16 lauapalliga. Martin Paasoja lisas 19 ja Sven Kaldre 15 silma.

Üleplatsimeheks kerkis Kalevi tagamängija Ronald Mcghee 23 punktiga.

Videointervjuu Rapla abitreeneri Toomas Annukiga:


Kohtumine täispikkuses:


Enne kohtumist:

Mõlema klubi jaoks on esikaheksasse ehk play-offi pääsu lootus juba kustunud. Rapla (11-14) on 9. kohal, Kalev (4-21) viimane ehk 14.

Nii BC Kalev/Cramo, BK Ventspils kui ka TalTech ootavad aga laupäevase kahe ülejäänud kohtumise (Ogre-Tarvas, Valmiera-Pärnu) tulemusi, sest neist oleneb, kellega Paf Eesti – Läti korvpalliliiga play-off'i avaringis vastamisi minnakse.

Juhul kui BK Ogre alistab kodus Rakvere Tarva, möödub Läti meeskond KK Viimsi/Sportlandist ja läheb vastamisi TalTechiga. BC Kalev/Cramo kohtub sel juhul Pärnu Sadamaga ja BK Ventspils KK Viimsi/Sportlandiga.

Alles on ka teoreetiline lõpplahendus, et BK Ogre kaotab Rakvere Tarvale ja Pärnu Sadam alistab Valmiera. Sel juhul tõusevad Heiko Rannula hoolealused kuuendale kohale ja BK Ogre jääb seitsmendaks. Võite ja kaotusi omavad nad seesuguse stsenaariumi korral võrdselt (15/11). Omavahelised matšid lõppesid 83:78 ja 71:74, Pärnu Sadam on kahe punktiga plussis.

Juhul kui võidukad on Rakvere Tarvas ja ka Pärnu Sadam, kohtuvad veerandfinaalides Kalev/Cramo – BK Ogre, BK Ventspils – Pärnu Sadam ja TalTech – KK Viimsi/Sportland.

Juhul kui võidab Tarvas, aga Pärnu Sadam kaotab, mängivad veerandfinaalides BC Kalev/Cramo – Pärnu Sadam, BK Ventspils – BK Ogre ja TalTech – KK Viimsi/Sportland.

Laupäev, 26. märts:

17.00 BK Ogre – Rakvere Tarvas

18.00 Tallinna Kalev – AVIS UTILITAS Rapla

19.00 Valmiera GLASS VIA – Pärnu Sadam