Aigro oli avavooru järel 220-meetrise hüppega 20. kohal, kuid teise katse 214-meetrine hüpe langetas eestlase kolm kohta madalamale.

Koguni neli esimest kohta kuulusid täna sloveenlastele. Võitis Ziga Jelar 468,2 punktiga (hüpped 232 ja 239m), talle järgnesid Peter Prevc 464,8, Anze Lanisek 458,5 ja Timi Zacj 454,8 punktiga.

"Ma arvan, et eile kvalifikatsioonis tegin päeva parima hüppe. Vähe keerulisem oli, kuna teine treeningvoor jäeti ära, päike oli lihtsalt nii intensiivne, mis sulatas hoovõtu raja üles, kuid selle ühe treeninghüppega suutsin mäega ära harjuda ja kvalifikatsiooniks parandused teha. Täna, kuidas ma ütlen, esimene hüpe oli selline täitsa ok hüpe, suutsin lennuga viimase välja pigistada. Teise hüppega ma päris nii rahul olla ei saa, kuna tean, mis väikesed vead mul sel hüppel olid, kuid olen kokkuvõttes ikkagi rahul, et suutsin hooaja viimasel etapil 23. koha koju tuua. Eriti siin Planica’l kümnete tuhandete fännide eest. See on eriline tunne üle mitme aasta võistelda nii suure publiku ees ja MK hooajale ilus punkt panna," kommenteeris Aigro.

Tänavu oma parimal võistlusel 18. koha saanud Aigro lõpetab MK-sarja kokkuvõttes 55. kohal. Üldliider Ryoyu Kobayashi (Jaapan) oli täna viies.

Aigro jaoks on MK-sari lõppenud. Homme on Planicas kavas meeskonnavõistlus ja pühapäeval finaal, kuhu pääsevad sarja 30 paremat sportlast.