Kuigi Abramovitš jäi veebruari lõpus puutumata sanktsioonidest, mille määras Suurbritannia Vene suurettevõtjatele Ukrainas toimuva sõja tõttu, otsustas oligarh märtsi alguses Chelsea müüki panna. Abramovitši plaanile tõmbas pidurit aga Suurbritannia valitsus, otsustades märtsi keskpaigas siiski suurettevõtjat sanktsioneerida.

Chelsea saab edasi tegutseda, kuid seda vaid tänu Suurbritannia valitsuse eriloale, mis praeguse seisuga kehtib maikuu lõpuni. Selleks ajaks peab Chelseal olema uus omanik, seejuures ei tohi Abramovitš valitsuse nõudel müümisest teenida sentigi. Loe pikemalt siit.

Segane seis Chelsea ümber aga ei tähenda, et Abramovitš sooviks jalgpallist lahkuda. Türgi portaali Fanatik teatel on Abramovitš huvitatud kohalikus kõrgliigas paliva Göztepe ostmisest.

Portaali teatel astus klubi president Mehmet Sepil, kes on ühtlasi tiimi suuromanik, hiljuti oma kohalt tagasi ning juba käivad läbirääkimised Sepili ja Abramovitši esindajate vahel. Väidetavalt peaksid Abramovitš ja Sepil omavahel ka lähipäevadel kohtuma. Tasub mainida, et Türgis pole Venemaa vastu sanktsioone kehtestatud.

Göztepe asub Türgi meistriliigas 20 võistkonnas seas 18. kohal. Mullune hooaeg lõppes klubi jaoks kümnendal kohal. Göztepe on Türgi meistriks tulnud korra, 1950. aastal.

Jaga
Kommentaarid