Real oli juba kohtumise eel keerulises seisus, kuna trauma tõttu pidi eemale jääma nende esiründaja Karim Benzema. Just ründeosakonnas nähakse Realil suuri probleeme.

Reali tegemistega hästi kursis olev ajaleht Marca kirjutas hävingu järel, et Reali ründeliinis on mitmeid mehi, kes ole oma ülesannetega toime tulnud. Halba valgust heideti Gareth Bale’ile, Eden Hazardile ja Luka Jovicile.

Bale’i kohta kirjutati, et ta on probleemne persoon, keda huvitab eelkõige Walesi koondise esindamine. Bale pidavad mängleva kergusega põgenema klubiga seotud kohustuste eest ning tegelema igal võimalusel koondisemängudeks valmistumisega.

Ancelotti pidi väidetavalt lugema juba päevi, kui Bale klubist jäädavalt lahkub, kuna Walesi koondise ründajaga kaasneb rohkem probleeme kui rõõmu.

Hazardi puhul tõdeti, et ta on klubis populaarne persoon, kes saab tiimikaaslastega hästi läbi, kuid tema füüsiline konditsioon jätab reeglina soovida ning Belgia koondislane korjab pidevalt üles pisivigastusi. Ancelotti loebki seetõttu Hazardi võimalikku panust nii väikseks, et teda ei ole lihtsalt mõtet väljakule saata.

Jovic olevat aga niivõrd nähtamatu tegelane, et tema viibist trennis ei panda sisuliselt tähelegi. Lisaks tuuakse välja, et serblane on laisk ja ei viitsi oma koha eest võidelda. Väidetavalt soovitakse Jovic esimesel võimalusel rahaks teha.

Pühapäevases kohtumises jäid Jovic ja Hazard terveks matšiks pingile, Bale jäi aga üldse koosseisust välja.

Suures plaanis läheb Realil aga hästi. Hispaania liigas hoitakse üheksa vooru enne hooaja lõppu 66 punktiga esikohta. Sevilla on teine 57 punktiga ja Barcelona kolmas 54-ga. Barcelonal on üks kohtumine aga vähem peetud.

Meiistrite liigas on Real jõudnud veerandfinaali, kus minnakse vastamisi Londoni Chelseaga.