Pikki aastaid on spekuleeritud, et 38-aastane Kabajeva on Venemaa presidendi Vladimir Putini salaarmuke, kellel olevat riigijuhiga ka mitu ühist last. Mõlemad pooled on neid väiteid siiani kategooriliselt eitanud. Daily Mail kirjutas märtsi alguses, et Kabajeva, kes on viimastel aastatel laiema avalikkuse eest hoidunud, peidab end koos nelja lapsega Šveitsis.

Pärast meedias levima hakanud kuuldusi, et Putini väidetav salaperekond peidab end Šveitsis, pandi internetis püsti üleskutse, kus palutakse Kabajeva riigist välja saata. Pikas üleskutses viidatakse Kabajevale kui Eva Braunile ja lisatakse, et ta peaks oma füüreriga taasliituma. Üleskutsel on artikli ilmumise hetkeks ligi 60 000 allkirja. Loe pikemalt siit.

Nädalavahetusel võtsid Kabajeva osas sõna ka Šveitsi võimud. Kohaliku politsei ja õigussüsteemi esindaja avaldas Šveitsi ringhäälingule SRF, et neil pole ühtegi tõendit sellest, et Kabajeva hetkel riigis viibiks. Portaal Fortune kirjutab, et kuigi levinud uskumuse kohaselt viibib Kabajeva Šveitsis, võib ta redutada ka mõnes Siberis asuvas salajases maa-aluses linnas.

Kabajeva oli sportlasena iluvõimlemise tõeline staar. Ta tuli korra olümpiavõitjaks, lisaks võitis ta üheksa MM-kulda ja koguni 15 Euroopa meistritiitlit.

Jaga
Kommentaarid