Sellise informatsiooniga tuli välja mainekas jalgpalliajakirjanik Fabrizio Romano, kelle sõnul on osapoolte läbirääkimised uue lepingu osas lõplikult liiva jooksnud. Argentiinlase praegune leping lõppeb juunikuus.

Alles sügisel tundus, et 2015. aastal klubiga liitunud Dybala jätkab Juventuses veel pikalt. Romano andmetel jõudsid Dybala ja klubi mullu oktoobris suusõnalisele kokkuleppele uue lepingu osas, mis oleks kehtinud 2026. aasta suveni. Ründaja pidi teenima kaheksa miljonit eurot (lisaks kuni kahe miljoni euro jagu boonuseid) aastas.

Detsembris plaaniti lepingule alla kirjutada, aga Juventus otsustas ootamatult pakkumist muuta ning märtsis läbirääkimisi edasi pidada. Nüüdseks on aga selge, et uut lepingut ei tulegi ja Dybala vahetab klubi.

28-aastane Dybala on Juventuse särgis tulnud viiekordseks Itaalia meistriks ja võitnud neljal korral Itaalia karika. Hooajal 2019/2020 valiti ta Serie A kõige väärtuslikumaks mängijaks. Käimasoleval hooajal on Dybala arvel 29 mänguga 13 väravat ning kuus resultatiivset söötu.