Hall'i näol on tegu 2017. aastal maailma tugevaima mehe võistlustel (World's Strongest Man) triumfeerinud jõutõstjaga ning Björnsson võitis sama tiitli aasta hiljem. Islandlane on tuntust kogunud ka "Troonide mängu" menuseriaalist, kus kehastas Gregor Clegane'i.

Pärast ühiselt võistlustel osalemist tekkis kahe mehe vahel aga tõsine rivaliteet ning sportlased otsustasid erimeelsuste lahendamiseks sotid selgeks teha poksiringis.

206 cm pikkuse ja 152 kg kaaluva Björnssoni ja Hall'i (190 cm; 142 kg) kauaoodatud duell pidi algselt toimuma juba möödunud aasta alguses, kuid inglane otsustas toona vigastusele viidates matšist loobuda.

Sel laupäeval ristasid hiiglased aga lõpuks piigid ning kuigi Björnssonil õnnestus konkurent koguni kahel korral pikali kupatada, siis võitja selgitamiseks läks vaja kohtunike otsust. Kõik kolm žurii liiget hindasid kõrgemalt Björnssoni sooritust tulemusega 57:54.

Video Björnssoni teisest nokdaunist:

Enne kohtumist olid atleedid kokku leppinud, et kaotajal tuleb oma kehale tatoveerida vastase nimi ja Hall'i sõnul ta sellest ei tagane.