Europe Trophy nime kandvas sarjas tuleb esimeses voorus üliõpilasmeeskonnal mängida kahe Soome klubi ning ühe klubi vastu Gröönimaalt ning Lätist. Mängud tõotavad tulla pingelised, sest viiest meeskonnast pääseb 22.–24. juuli toimuvasse Grand Finaali ainult kaks parimat tiimi.

TalTechi võistkonda kuuluvad nii parimad ja ambitsioonikad noored kui ka tugevad välismaalased: Soome meistrivõistluste hõbe Samuli Soine, lätlane Arturs Reinholds, ja eestlased Stanislav Strogov, Artjom Hiisku ning Märt Kurvet. Klubi mängijaid treenib Saksamaal regionaalliigas mängiv ning ühtlasi ka Eesti koondise peatreener Vallot Vainula.

TalTech Spordiklubi manager Sirli Roosve võtab osalemise eurosarjas kokku järgnevalt: „Eurosarjas osalemine on suur samm nii meie klubile kui ka Eesti lauatennisele kõrgemale tasemele jõudmiseks. Võtsime selle teekonna ette selleks, et pakkuda meie mängijatele kõrgema tasemega mänge ning viia meie klubi ka Euroopa lauatennise kaardile."

"Taotlesime korraldusõigust Eestisse, et tuua kõrgetasemelised mängud Eesti lauatennise publikule lähemale ja selleks, et pakkuda ülikooli liikmeskonnale vahelduseks korvpalli ja võrkpalli kõrvale põnevaid lauatennise lahinguid,” lisas Roosve.

Võistlus võtab aset 23.–24. aprillil TalTech spordihoones.